Времето е пари...
Бърза SEO оптимизация
с еднократна такса

Дайте летящ старт на вашия уебсайт с еднократна бърза SEO оптимизация.

Цената включва
Нека направим сложното просто!

Оптимизацията на сайтове е изключително сложен процес, който отнема месеци.

Ние знаем, че понякога не сте сигурни дали оптимизацията е точно за вашия сайт или нямате възможност да си позволите някой от абонаметните планове, които да плащате всеки месец.

За това създадохме за вас план с еднократно оптимизиране на сайта. За кого е полезна тази оптимизация?

"Ние оптимизираме целия ви сайт! Не се фокусираме просто на няколко думи/фрази.

Добри примери с които се гордеем

Някои от нашите клиенти постигнаха невероятни резултати...

Проект "Интрастат"

Бяхме наети от Йотов Консултинг да направим сайта му номер 1 на думата "интрастат" месеци преди изобщо държавата да въведе тази процедура. Още в първия месец сайта реализира десетки клиенти и излизаше преди сайтовете на НАП и цялата държавна администрация.

Дали вали?

Реализирахме над 2000 влизания на месец в сайта Peika.bg използвайки търсенията, които хората правиха с думите "дали вали?". Да, хората търсиха друг сайт, но попадаха при нас и получаваха това, което търсят - прогноза за времето.

Покачване с над 200 000 посещения

Работихме по оптимизацията на една от най-големтие аптеки в страната. След правилан редакция на описанията, заглавията и текстовете по сайта постигнахме над 200000 посещения на сайта повече на месечна база.

Даваме ви повече!
Вижте нашите бонуси...
Проверка в черни списъци
Сайта ви може да е попаднал в черен списък още преди да сте стартирали. Причината е, от домейна който ползвате или хостинг компанията може да е бил разпращан СПАМ. Ние ще проверим дали фигурирате в над 60 списъка и ще ви уведомим, ако фигурирате в някой.
(на стойност 200 лв.)
Наръчник за писане на текстове
Да се напише правилния текст за оптимизация не е лесна работа. Понякога в опит да са оригинални, хората пишат текстове, които не работят в полза за сайта. Ние ще ви дадем подробно ръководство за това как да пишете правилните ктестове за вашия сайт.
(на стойност 50 лв.)
Нашите клиенти Говорят за нас

Реални резултати от нас 4800 сайта. Ние знаем какво правим.

Младен Стаменов
5/5

"Имам бизнес с бързооборотни стоки. Препоръчвам екипът на Roombre.bg. Те промениха мнението ми за интернет присъствието и влиянието му върху офлайн бизнеса."

Рени Христова
5/5

"Цялата ми практика като професионален коуч и психолог съм я поверила в ръцете на roombre.bg. Изключително съм доволна от резултатите и отношението."

Сашо Ватев
5/5

"Имам малка фирма за ремонт на покриви. Пичовете от Румбре ми направиха сайт, реклама, оптимизация и ми запълниха графика за година напред. Благодарен съм.

Ето какво получавате ако поръчате днес!
© Всички права запазени. Продукт на Диномика ООД.
X